Parfumsnet a la III Edició d’Impact Forum

El dia 1 de desembre del 2016, l’equip de Parfumsnet va participar a la tercera edició del Ship2B Impact Fòrum que va tenir lloc a Barcelona.  En aquest entorn emprenedor, vam tenir l’oportunitat de mostrar els diferents prototips a totes les persones que es van acostar a conèixer-nos.

L’experiència va permetre a inversors i futurs partners conèixer l’equip i presentar, en societat, els nous kits per a creació de perfums. Amb l’ajuda d’un sistema de nebulització punter, vam aromatitzar l’esdeveniment   amb una de les nostres creacions pensada per a aconseguir atraure l’atenció dels assistents.

Gràcies a aquest esdeveniment tothom que ho va desitjar va poder informar-se sobre els kits de creació de perfums, provar les nostres composicions i donar-nos la seva opinió. El resultat va ser molt positiu. Els kits van ser molt ben rebuts pel públic en general, ens va permetre saber l’opinió dels assistents sobre el perfum final i del projecte en si.

“Durant la nostra estada, vam tenir l’oportunitat de mostrar diferents prototips a totes les persones que es van acostar a conèixer-nos”

“Els kits van ser molt ben rebuts pel públic en general .”

A nivell d’inversió d’impacte vam rebre la visita de diferents representats de la Fundació Ship2B i d’altres organismes interessats pel benefici social que generen les diferents iniciatives. També a nivell institucional vam rebre diversos directius d’ACCIÓ10 i inversors interessats en conèixer el projecte.

Una de les visites destacades va ser l’equip directiu de MoraBanc encapçalat pel seu director general el Sr. Lluís Alsina. Dins del fòrum vam tenir l’oportunitat d’assistir a diferents actes i xerrades sobre els diferents projectes que han passat per Ship2B al llarg de la seva història i aprendre sobre la seva experiència.

Vam poder de conèixer-los, compartir experiències i gaudir d’una agradable companyia. També ens va permetre coincidir tot el dia amb els nostres companys finalistes del programa d’acceleració B-Ready.

Per nosaltres va ser el tret de sortida d’un projecte que ens apassiona.  Volem agrair a MoraBanc i Ship2B per l’oportunitat de presentar el nostre projecte, als companys i amics de les diferents start-ups que participen en el programa pel suport rebut i a totes aquelles persones que es van interessar pel nostre projecte i van voler donar-nos la seva més sincera opinió.
Seguim treballant i aprofitant el feedback rebut, moltes gràcies a tots que ens han ajudat a arribar fins aquí.

Atentament,
L’equip de Parfumsnet