Parfumsnet accedeix al programa d’€™acceleració B-Ready

parfumsnet

Idioma: Catalan

Parfumsnet aterra a Barcelona en el marc del programa d’acceleració B-Ready de la Fundació Ship2B, juntament amb altres projectes del país fent èmfasi en l’impacte social al territori.

Durant diversos mesos serem coordinats i assessorats per diversos professionals del sector emprenedor i ens ajudaran a millorar diversos aspectes del nostre projecte. Les jornades de formació es duran a terme durant els mesos de Juliol i Setembre.

Aquestes jornades estan centrades en diferents aspectes i objectius del món emprenedor que ens permetran redefinir aspectes i punts on ens permetin millorar la nostra activitat. El posicionament de Parfumsnet a Internet i les diferents xarxes socials serà el nostre principal objectiu de marketing.

Durant un seguit de deu mesos, ens ajudaran a millorar tots aquells aspectes, que són, essencials per al futur del projecte. Aspectes econòmics, de venda, marketing i publicitat engloben l’aspecte més important: la missió del nostre projecte i el seu objectiu. El nostre impacte social fa èmfasi en l’impuls del territori, com a pilar principal.

L’activitat agrí­cola del Pirineu ha davallat durant els últims anys, derivat del progrés. A més a més, aquesta davallada ha permès l’abandonament de molts camps i grans extensions de terreny. Amb aquest abandonament, el sotabosc ha esdevingut un problema greu amb l’alt risc d’incendi que això genera i el futur perill que pot suposar per a les famílies residents a tot el Pirineu. Per tant, la nostra missió permet una doble tasca: la recuperació i impuls del relleu generacional en l’activitat agrícola i evitar, o almenys disminuir, el risc d’incendi que comporta tenir camps sense llaurar i abandonats. Els incendis són un mal que ens afecta a tots, de manera directa o indirecta.

Per acabar, volem informar de la nova pàgina web que estarà operativa a partir d’aquest mes de Juliol, en la seva fase beta.

Us deixem amb l’article original del Diari d’Andorra: